Etusivu | Taitokeskukset | Taitoshop | Kurssit | Näyttelyt | Kästyöpassi | Karjala-mallisto | Käsityökoulu | Yhteystiedot

       

 


Ilomantsi
Joensuu
Lieksa
Tohmajärvi

 

Taitokeskus Lieksa

Pielisentie 23-25, 81700 Lieksa. Puh. 050 315 6953

Avoinna ma-pe 9-16
Muuna aikana omatoiminen työskentely mahdollista.

Taitokeskus tarjoaa käsityöalan neuvontaa ja kurssitoimintaa. Taitokeskus toimii myös Kässä -käsityökoulun toimipisteenä. Taitokeskukseen voit tulla opettelemaan ja toteuttamaan omia käsityötoiveitasi. Kudontasalimme on valmiina kutojille. Erilaisilla lyhytkursseillamme toteutat mm. oman asusteen tai sisustuselementin. Taitokeskuksesta voit tilata myös mittatilaustyönä erilaisia sisustustekstiilejä.

Kahvila Kauppaneuvoksen Käly 

Kahvila Kauppaneuvoksen Käly palvelee Taitokeskus Lieksan kanssa samoissa tiloissa. Kahvilassa on tarjolla kahvia ja teetä sekä suolaisia ja makeita leivonnaisia. Kauppaneuvoksen Käly tarjoaa myös Kauppaneuvoksen kahvilan suosituimpia leivonnaisia, kuten Kauppaneuvoksen suklaakakkua.

Jäsenille etuja 

Liittymällä jäseneksemme tuet samalla, sekä pohjoiskarjalaisia käsityön harrastajia, että yrittäjiä ja saat kaikki yhdistyksemme jäsenedut käyttöösi. Voit kutoa puolikkaalla päivämaksulla ja saat jäsenpostiamme pari kertaa vuodessa. Normaali kudonnan päivämaksu on 7,5 €. 

Jäsenmaksumme on vain 15 €. Lisätietoja saat taitokeskuksen käsityöneuvojiltamme.

Kästyöpassi

Passilaisena saat työskennellä käsityökeskuksessa ilman päivämaksua, vaikka vuoden jokaisena päivänä. Käsityökeskuksen ollessa suljettuna voit työskennellä siellä omatoimisesti. 

Passiin sisältyy myös yhdistyksemme jäsenyys ja siihen liittyvät edut. Katso lisää käsityöpassista täältä.

Katso taitokeskuksen kurssit ja näyttelyt

PieKa-hanke

Pohjois-Karjalan käsi- ja taideteollisuus ry on koonnut Pielisen-Karjalan käsityöyrittäjien tuotteet myyntiesitteeksi. Tutustu taidolla tehtyihin liikelahjoihin ja kuntien nimikkotuotteisiin.

Tutustu Pieka-hankkeen tuotteisiin ja tekijöihin