Etusivu | Taitokeskukset | Taitoshop | Kurssit | Näyttelyt | Kästyöpassi | Karjala-mallisto | Käsityökoulu | Yhteystiedot

       

 


Ilomantsi
Joensuu
Lieksa
Tohmajärvi

 

Taitokeskus Tohmajärvi

Asemantie 1, 82600 Tohmajärvi. Puh. 050 315 6959

Avoinna ma-to 10-17, pe 10-15
Muuna aikana omatoiminen työskentely mahdollista.

Taitokeskus tarjoaa käsityöalan neuvontaa ja kurssitoimintaa. Taitokeskus toimii myös Kässä -käsityökoulun toimipisteenä. Taitokeskukseen voit tulla opettelemaan ja toteuttamaan omia käsityötoiveitasi. Kudontasalimme on valmiina kutojille. Erilaisilla lyhytkursseillamme toteutat mm. oman asusteen tai sisustuselementin. Taitokeskuksesta voit tilata myös mittatilaustyönä erilaisia sisustustekstiilejä.

Taitokeskus Tohmajärvi
Tohmajärven kotiteollisuusneuvonta-asema, nykyinen Taitokeskus aloitti toimintansa 15.11.1960 kunnallistalon yläkerran pienessä huoneessa, johon mahtui ompelukone, kahdet kangaspuut ja pöytä. Aluksi toiminta oli ompeluvaltaista, mutta myös kangaspuut olivat ahkerassa käytössä

Vuonna 1970 neuvonta-asema muutti kunnallistalon alakertaan, joka mahdollisti kangaspuiden määrän lisäämisen. Vuonna v.1982 toiminta siirtyi Malisen taloon ja sieltä vuonna 2007 nykyisiin Asemantien tiloihin.

Kurssitoiminta on vilkasta ja Taitobussin myötä palvelut ovat tilattavissa myös Taitokeskuksen ulkopuolelle "pitäjille". Käsityön taiteen perusopetusta annetaan Kässä käsityökoulussa. Taitokeskuksen myymälässä myydään paikallisten ja maakunnan käsityöyrittäjien tuotteita.

Tervetuloa tutustumaan!

Jäsenille etuja 

Liittymällä jäseneksemme tuet samalla, sekä pohjoiskarjalaisia käsityön harrastajia, että yrittäjiä ja saat kaikki yhdistyksemme jäsenedut käyttöösi. Voit kutoa puolikkaalla päivämaksulla ja saat jäsenpostiamme pari kertaa vuodessa. Normaali kudonnan päivämaksu on 7,5 €.

Jäsenmaksumme on vain 15 €. Lisätietoja saat taitokeskuksen käsityöneuvojiltamme.

Kästyöpassi

Passilaisena saat työskennellä taitokeskuksessa ilman päivämaksua, vaikka vuoden jokaisena päivänä. Taitokeskuksen ollessa suljettuna voit työskennellä siellä omatoimisesti. 

Passiin sisältyy myös yhdistyksemme jäsenyys ja siihen liittyvät edut. Katso lisää kästyöpassista täältä.

Katso taitokeskuksen kurssit ja työpajat ja näyttelyt


Keka-hanke

Pohjois-Karjalan käsi- ja taideteollisuus ry. on koonnut Keski-Karjalan käsityöyrittäjien tuotteet myyntiesitteeksi. Tutustu taidolla tehtyihin liikelahjoihin ja kuntien nimikkotuotteisiin.

Tutustu Keka-hankkeen tuotteisiin ja tekijöihin.